Behöver du hjälp med Sökmotoroptimering?

Sökmotoroptimering Genom åren har sökmotoroptimering varit en hobby för mig. Intresset började när vi inom Scandinavia Online lanserade den egna sökmotorn Evreka, och jag var sedan VD för sökmotorn Leta.se, samtidigt som jag jobbade med affärsutveckling för sökmotorn på Eniro.se. Som en liten fjäder i hatten kan jag också nämna att jag vann titeln ’Sveriges snabbaste nätsökare’ när IDG anordnade en söktävling för massor av år sedan.

Jag har precis hjälpt ett lokalt företag att klättra från en åttondeplats till en förstaplats för några av deras absolut viktigaste sökord. Jag hjälper gärna dig se över hur ni kan jobba bättre och mer effektivt genom att ranka bra i det organiska söket. Att din sajt är bra optimerad för sökmotorerna är ofta enkelt att implementera, och inom bara några veckor brukar jag kunna få till en betydligt bättre ranking. Och det är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att hitta nya kunder till din verksamhet! Att finnas där precis vid de tillfällen när de aktivt letar efter dig!