Hingstannonser

Hingstannonser, Beer Summit & Cool Keeper

Printannonser på skärmen under den senaste tiden. Idag var det deadline för Travrondens Vinternummer, och det var lite sista minuten-ändringar på ett par annonser. Travronden har funnits sedan 1932 och vinternumret är alltid extra tjock & välfyllt. Alla årets avelshingstar presenteras vanligtvis. Den är lite speciell. Travrondens vinternummer alltså. Många tycker att annonserna i just vinternumret är nästan lika intressanta som själva artiklarna. Även jag. Är man travintresserad läser man den från pärm till pärm. Jag har gjort annonserna för bland annat Mister J.P., Cash Okay, Classic Photo och Beer Summit i år.

Det ska bli kul att se dem tryckta i tidningen om några veckor. Och det är för det mesta väldigt roligt att göra hingstannonser. Att försöka söka fram relevant, intressant information för hingsten eller hingstens avkommor. Information som samtidigt känns ny & spännande, och såklart att paketera ihop det och presentera det på något snyggt sätt, som gärna känns nytt & fräscht för året. Just de hingstar som står hos Västerbo Stuteri brukar det vara lite extra jobb med, eftersom arbetet brukar börja med att ta fram en logotyp för hingsten (i fallet ovan Beer Summit). Vill du att jag ska hjälp dig med en annons eller logga?

Popular Articles

Everything Just Becomes So Easy

Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.

Most Recent Posts

Join the Journey

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus,
luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Address

Company

About Us

Agency

Services

Network

Team

Information

Products

Pricing

Disclaimer

Privacy Statement

Terms of Service

© 2023 Created with Royal Elementor Addons