Marknadsundersökning i Rättvik

Marknadsundersökning i Rättvik

Marknadsundersökning i Rättvik

För IFK Rättviks räkning genomförs just nu en marknadsundersökning för att ta reda på den generella känslan runt laget, och vad deras inställning till bandy, och besöka Rättvik Arena för att se på bandy är?

Målsättningen med undersökningen är att få bättre inblick i hur vi ska rikta marknadsföringsinsatserna framöver, för att lyckas med det stora målet för året – att öka publiken på matcherna.

Som alla andra publika arrangemang, har beteendet ändrats av pandemin vi alla brottats med de senaste åren, och det är kämpigt att få publiken tillbaka. Rättvik Arena har plats för drygt 1000 personer, och drömsituationen är såklart att ha en fullsatt arena vid varje hemmamatch – vilket såklart är en utmaning i en relativt liten ort som Rättvik. Och därav marknadsundersökningen så att vi kan få en bättre bild över hur situationen & uppfattningen är i stugorna runt IFK Rättvik generellt, och bandyn specifikt.

Popular Articles

Everything Just Becomes So Easy

Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.

Most Recent Posts

Join the Journey

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus,
luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Address

Company

About Us

Agency

Services

Network

Team

Information

Products

Pricing

Disclaimer

Privacy Statement

Terms of Service

© 2023 Created with Royal Elementor Addons