Printannons åt Kajsa Frick

Printannons åt Kajsa Frick

Printannons åt Kajsa Frick för andelshästen Chain Reaction

Jag fick uppdraget att göra en snabb & enkel printannons åt Kajsa Frick för en ny andelshäst de har i stallet. Chain Reaction, som hästen heter, blev borstad och putsad så att vi kunde få till ett par snygga bilder på honom. De, hästarna, är lite mer svårfotograferade på hösten & vintern då de snabbt lägger på sig vinterpäls och generellt ser lite ruggigare ut. Men resultatet blev ändå helt OK, Chain var tjusig. Han fick stå öppningen till stallet så att vi kunde få till ett snyggt & naturligt ljus. Han fick också en enkel logotyp som består av några fallande dominobrickor, som anspelar på hans namn, Chain Reaction, översatt till svenska betyder det just ’kedjereaktion’.

Jag gjorde en snabb intervju med Kajsa så att jag fick lite underlag till annonstexten, och skrev sedan ihop ett utkast. Resultatet ser du ovanför, och den ska tryckas i samband med några kommande travdagar på Romme & Rättvik i travprogrammet. Jag fixad även upp en webbanpassad annons på hennes hemsida & Facebook. Kul, enkelt & snabbt uppdrag med en nöjd kund.

Popular Articles

Everything Just Becomes So Easy

Lorem Ipsum is simply dumy text of the printing typesetting industry lorem ipsum.

Most Recent Posts

Join the Journey

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus,
luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Address

Company

About Us

Agency

Services

Network

Team

Information

Products

Pricing

Disclaimer

Privacy Statement

Terms of Service

© 2023 Created with Royal Elementor Addons